Doordacht Dakbeheer

Doordacht Dakbeheer van Synthion is een verstandige en duurzame kijk op dakbeheer. Wijzelf noemen het ‘totaaldakbeheer’. Wat u krijgt is een prestatieovereenkomst. Daarin stellen we samen met u eisen aan uw dak op. Bijvoorbeeld over de levensduur, over esthetiek en over mogelijkheden om uw dak op andere manieren te gebruiken.

Uw dak wordt eerst onderworpen aan een conditiemeting. De meting vormt het vertrekpunt voor het onderhoudsplan. Het wordt duidelijk wat nodig is om uw dak naar wens te laten presteren. Alle dakgegevens, zoals rapporten en berekeningen, worden opgeslagen in het Daktueel Signalement. Dit is een overzichtelijk dossier dat u kunt, na inloggen, kunt inzien op een apart gedeelte van deze website.

Synthion levert met Doordacht Dakbeheer unieke kwaliteit, service en garantie. Ook uw daken zijn een zeer lang leven beschoren als u ze onderhoudt met Doordacht Dakbeheer. Synthion geeft voor de looptijd van het contract een conditiewaarborg af zodat u te allen tijde verzekerd bent van 24-uursservice bij calamiteiten.